Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Łukasz Sz. (2572 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
Kowalski0 napisał:
Hilton napisał:
Sierko, ty psa nie masz a kumpla szukasz?? Po co wypisujesz te durnoty tutaj, ośmieszasz sie tylko.

Govik, wez taka Hilton dla przykladu. Nic tylko zabic czasem. A jak jej tu niebylo pare dni to tak tesknilem jak jakis glupi... I co Ty o tym powiesz???

Kowalski,jak Hilton nie było to akurat mnie też nie było,więc niewiele mogę powiedziec na ten temat ,ale jak Ciebie nie było to mi było Ciebie brak.

Ps.Fuck,chyba się zakochałam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(AskeR78)
Wiking
wole suki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski0)
Wiking
giovi2 napisał:
Kowalski0 napisał:
Hilton napisał:
Sierko, ty psa nie masz a kumpla szukasz?? Po co wypisujesz te durnoty tutaj, ośmieszasz sie tylko.

Govik, wez taka Hilton dla przykladu. Nic tylko zabic czasem. A jak jej tu niebylo pare dni to tak tesknilem jak jakis glupi... I co Ty o tym powiesz???

Kowalski,jak Hilton nie było to akurat mnie też nie było,więc niewiele mogę powiedziec na ten temat ,ale jak Ciebie nie było to mi było Ciebie brak.

Ps.Fuck, KOCHAM CIE, KOWALSKI

Ja sobie wydrukuje ten tekst, zeby potem nie bylo.
Tez Ciem KOCHAM GOVIK
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Kowalski0 napisał:
giovi2 napisał:
Kowalski0 napisał:
Hilton napisał:

Tez Ciem KOCHAM GOVIK

hahahaha na serio kocham Cie Kowalski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski0)
Wiking
giovi2 napisał:
Kowalski0 napisał:
giovi2 napisał:
Kowalski0 napisał:
Hilton napisał:

Tez Ciem KOCHAM GOVIK

ciiiiiiii...............
Dobranoc)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Kowalski0 napisał:
giovi2 napisał:
Kowalski0 napisał:
giovi2 napisał:
Kowalski0 napisał:
Hilton napisał:

Tez Ciem KOCHAM GOVIK

ciiiiiiii...............
Dobranoc)

Papatki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Ja zostalam poinformowana na priv przez Retiera o likwidacji konta, że tak zrobi...też mi się przykro zrobiło i nie chciałam żeby usunął..no cóż jego decyzja... widać już zapadła..
3maj się Retier jesli to czytasz bo widzisz..sa osoby ktorym Ciebie brakuje i zostałeś polubiony przez te osoby
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Jeżeli jest brak akceptacji własnej Osoby oraz otoczenia w którym akurat się znajdujemy... ,
to najłatwiej poddać się i schować głowę głęboko w piasek...
Tylko to nic nie daje... ,
bo i tak problemy zostają tak jak cała pozostała nad piaskiem postać...!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
Jeżeli jest brak akceptacji własnej Osoby oraz otoczenia w którym akurat się znajdujemy... ,

Takie zachowanie (w realu ) czasami ratuje zdrowie psychiczne, więc tego nie potępiam. Jednak ten stan nie może trwać zbyt długo.
Strusie też wyciągają głowy z piasku chociażby z tak prozaicznego powodu jakim jest pragnienie.
Być może Retier wróci - spragniony....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
asia68 napisał:
gabriel napisał:

Takie zachowanie (w realu ) czasami ratuje zdrowie psychiczne, więc tego nie potępiam. Jednak ten stan nie może trwać zbyt długo.
Strusie też wyciągają głowy z piasku chociażby z tak prozaicznego powodu jakim jest pragnienie.
Być może Retier wróci - spragniony....

Nie rozumiem obu tych wypowiedzi, w sensie jakiegos zagłebiania sie i dorabiania na siłe ideologi to tego, ze ktos juz nie chce byc uczestnikiem forum i rozgadywanie sie "a dlaczego, a po co, a stchórzył , a to a tamto....
Jaka akceptacja? Jakiego otoczenia? Poddac sie? Jak to nic nie daje? Daje, daje...wiecej czasu na inne sprawy. Jaki sens ma nazywanie odejscia z forum chowaniem głowy w piasek. Ludzie, przeciez to jest w 90% zabawa. Zdarzaja sie zgrzyty, ale tam gdzie ludzie, tam i zgrzyty. Forum to jest czas na relaks, niektorzy wolą relaksowac sie inaczej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok